Spoštovani!

Pozdravljeni na naročilnici za dostavo ekološke hrane izključno slovenskega porekla. Mreža ekoloških kmetij Bio s kmetij v sodelovanju s spletnim portalom bolha.com organizira dostavo hrane. Dostava se izvaja na območju celotne Slovenije in jo v skladu z vsemi smernicami za preprečevanje širitve koronavirusa izvajamo sami in v sodelovanju s podjetjem DMU d.o.o.

Na podlagi te naročilnice boste na elektronski naslov prejeli predračun (ponudbo) za naročeno blago. Pri pripravi predračuna bo naša ekipa preverila, ali se lahko posamezna dostava izvede po pavšalni ceni za posamezno naselje oz. ali je potrebno uporabiti individualno formulo.

Za vsa naročila za katera bomo prejeli plačila do petka tekočega tedna, se bodo dostave izvršile v prihajajočem tednu. Elektronski plačilni promet v Sloveniji na delovni petek poteka do 15:30, kar je skrajni rok za izvršitev plačila za dostavo v naslednjem tednu.

Dostava po celi Sloveniji!

Strošek dostave za mesta mestnih občin znaša 6 evrov z DDV. Mestna naselja mestnih občin so: Celje, Koper, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto, Ptuj, Slovenj Gradec in Velenje. Strošek za dostavo zajema dostavo v navedenem mestu in v radiju 1 km zračne linije od naselja.

Zaradi poenostavitve izračuna stroška dostave smo za posamezna naselja pripravili enotno ceno dostave. Seznam bomo v prihodnosti dopolnjevali in širili seznam naselji z nižjimi pavšalnimi stroški dostave, skladno s potrebami naših strank in pobudami, ki jih bomo prejeli. Strošek za dostavo zajema dostavo v navedenem naselju in v radiju 1 km zračne linije od naselja.

Po naslednjem razporedu smo pripravili tudi optimizirano ceno dostave 8 evrov za naslednja naselja:

Za naselja, ki niso navedena v sklopu razredov stroškov dostave se uporabi individualna formula za izračun stroška dostave. Uporabi se najkrajša razdalja v kilometrih po Google maps od skladišča dostavne službe do naslova dostave pomnožena s ceno 0,854 evra.

Najkrajša razdalja od Palmejeva ulica 4, Ljubljana do npr. Tolmina je 105 km. Strošek za dostavo v Tolmin je po tem izračunu 105 km X 0,854 € kar znaša 89,67 evra z DDV.


Hvala, ker podpirate slovenskega kmeta!

Mreža ekoloških kmetij Bio s kmetij